Rodeanu: Petre Daea, un comunist colhoznic protejat de Ciolacu, Ciucă şi Kelemen

„Petre Daea, un comunist colhoznic protejat de Ciolacu, Ciucă şi Kelemen”, afirmă deputatul USR Bogdan Rodeanu. El afirmă că PNL, PSD şi UDMR l-au apărat marţi pe Daea ca pe „o moştenire de preţ a regimului comunist”.

514 afișări
Imaginea articolului Rodeanu: Petre Daea, un comunist colhoznic protejat de Ciolacu, Ciucă şi Kelemen

Rodeanu: Petre Daea, un comunist colhoznic protejat de Ciolacu, Ciucă şi Kelemen

„Moţiunea a fost ca o vizită la muzeu. La Muzeu Comunismului. Petre Daea, un comunist colhoznic protejat de Ciolacu, Ciucă şi Kelemen. PNL, PSD şi UDMR l-au apărat pe Daea ca pe o moştenire de preţ a regimului comunist. Moţiunea USR a scos la iveală rămăşiţele comunismului din guvernul şi Parlamentul României. PNL, PSD şi UDMR nu vor să înţeleagă că locul lui Daea e la CAP, la colhoz, la IAS, dar nu la conducerea agriculturii unei ţări din Uniunea Europeană. Cu Daea ministru, nu se ştie cine s-a îmbogăţit din importul cerealelor ucrainene. Din cauza cui fermierii români se plâng că au ramas cu recolta în silozuri. Cu Daea ministru, agricultura noastră abia a supravieţuit secetei de anul trecut”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

Cu Daea ministru, adaugă deputatul USR, România importă alimente „în neştire”.

„Totul pentru intermediari, aproape nimic pentru producători. Cu Daea ministru, trufandaua de Florii, mielul de Paşti şi porcul de Crăciun, devin amintire pentru din în ce mai mulţi români. Cu Daea ministru, Uniunea Europeană se roagă de România să facă documentaţii corecte şi să le depună la timp pentru a obţine finanţarea fermierilor. Cu Daea ministru, prosperă <famigliile> angajate în minister până la a şaptea spiţă. Cu Daea ministru, prosperă intermediarii, nu producătorii.
Locul lui Daea nu e nici în Guvern şi nici în Parlament, ci în Comitetul Central al PCR. PSD, PNL şi UDMR au apărat un pecerist, luat de la muzeul comunismului. Agricultura lui Petre Daea e agricultura secretarilor pecerişti”. încheie Rodeanu.

Deputaţii au dezbătut marţi moţiunea simplă iniţiată de USR şi Forţa Dreptei, „De la grânarul Europei la ruşinea Europei. Ministrul Daea distruge cu bună ştiinţă agricultura românească”, iar votul va fi dat în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici