"România bunului-simţ continuă! ", posibilul slogan electoral al lui Radu Stroe

Sloganul sub care candidează liberalul Radu Stroe pentru câştigarea colegiului 1 de deputat din Sectorul 1 Bucureşti va fi, cel mai probabil, "Revoluţia bunului-simţ continuă!", au declarat, pentru MEDIAFAX, membri ai staff-ului de campanie al liderului PNL.

163 afișări
Imaginea articolului "România bunului-simţ continuă! ", posibilul slogan electoral al lui Radu Stroe

"România bunului-simţ continuă! ", posibilul slogan electoral al lui Radu Stroe (Imagine: Mediafax Foto)

Membri ai staff-ului de campanie al lui Radu Stroe au declarat că sloganul liberalului pentru campania electorală privind alegerile parţiale din colegiul 1 de deputat, sector 1, Bucureşti, va fi, cel mai probabil: "România bunului-simţ continuă!", bazat pe sloganul folosit de preşedintele partidului Crin Antonescu în campania pentru prezidenţiale: "România bunului-simţ!".

Sursele citate au precizat că discuţiile privind sloganul vor fi finalizate luni seară într-o şedinţă de campanie, iar sloganul propriu-zis urmează să fie lansat în zilel următoare împreună cu o broşură care cuprinde programul politic al lui Stroe.

Contracandidatul liberalului, democrat-liberalul Honorius Prigoană, şi-a lansat, luni, la sediul central al PDL, candidatura pentru colegiul 1 din Sectorul 1 al Capitalei, dar şi sloganul pentru această campanie: "Punct. Şi de la capăt!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici