România donează Republicii Moldova 100 de microbuze pentru transportul elevilor

România donează Ministerului Educaţiei din Republica Moldova 100 de microbuze destinate transportului de elevi, conform unui memorandum aprobat în şedinţa de miercuri a Executivului.

444 afișări
Imaginea articolului România donează Republicii Moldova 100 de microbuze pentru transportul elevilor

România donează Republicii Moldova 100 de microbuze pentru transportul elevilor (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Bugetul Ministerului Dezvoltării a fost suplimentat, la sfârşitul lunii august, din Fondul de rezervă al Guvernului, cu 12,63 milioane lei pentru achiziţionarea microbuzelor ce vor fi donate Republicii Moldova.

Premierul Victor Ponta a anunţat, în 28 august, după o vizită în Republica Moldova, că România va ajuta financiar autorităţile din Cahul pentru renovarea Teatrului "Bogdan Petriceicu Hajdeu" şi că 100 de microbuze şcolare vor fi donate autorităţilor moldovene.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici