Roşca: Cer sancţionarea parlamentarilor afiliaţi lui Tăriceanu şi excluderea celor din deconcentrate

Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a anunţat, joi, că va propune sancţionarea parlamentarilor liberali din organizaţia sa care s-au asociat cu demersul lui Călin Popescu Tăriceanu şi retragerea sprijinului politic, respective excluderea liberalilor din deconcentrate.

629 afișări
Imaginea articolului Roşca: Cer sancţionarea parlamentarilor afiliaţi lui Tăriceanu şi excluderea celor din deconcentrate

Calin Popescu Tariceanu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Roşca susţine că este dezamăgit, dar nu trist, în legătură cu colegii săi din PNL, care "au hotărât să bată palma cu PSD printr-un intermediar, Călin Popescu Tăriceanu, şi să trădeze PNL în cel mai josnic mod".

"Nu sunt trist pentru că am avut ocazia să văd limitele şi calitatea morală a unor indivizi. Trebuie menţionat totuţi că PNL a ieşit de fiecare dată mai puternic după asemenea tentative de scindare. PNL va continua construcţia polului de dreapta în spiritul şi în baza valorilor liberale şi astfel vom câştiga alegerile prezidenţiale indiferent de strategiile ieftine ale clanului pesedist condus de Victor Ponta", a afirmat liderul PNL Prahova, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

De asemenea, el a menţionat că va propune sancţionarea parlamentarilor liberali de Prahova care s-au asociat demersului iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu, dar şi excluderea reprezentanţilor PNL care rămân în funcţiile deţinute în instituţii deconcentrate.

"În ceea ce îi priveşte pe colegii mei de la Prahova, care ocupă funcţii în deconcentrate, voi cere, în cadrul structurilor statutare ale organizaţiei, ridicarea sprijinul politic şi excluderea lor din PNL. Colegilor mei parlamentari le transmit că, cel puţin pe termen scurt, până va exista o decizie la nivel naţional a forurilor statutare în ceea ce priveşte sancţionarea lor, în calitate de preşedinte al PNL Prahova, voi propune Delegaţiei Permanente din Prahova eliberarea din toate funcţiile ocupate în interiorul organizaţiei", mai susţine Roşca.

Liderul PNL Prahova mai spune că parlamentarii liberali "care au dat buzna la ciolanele pesediste nu mai sunt decât simpli membrii şi vor rămâne aşa până când partidul va lua o decizie la nivel naţional".

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, joi, constituirea Grupului de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale, la eveniment participând şi aproximativ 15 parlamentari PNL.

Între cei prezenţi s-au numărat Daniel Chiţoiu, Daniel Barbu, Viorel Palaşcă, Andrei Gerea, Mihai Stănişoară, Radu Stroe, Ovidiu Silaghi, Sorin Ilieşiu, Graţiela Gavrilescu.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici