Rusia cere explicaţii României cu privire la ”încălcări ale drepturilor cetăţenilorlor ruşi” din ţară

Ambasadorul Rusiei în România, Valeri Kuzmin, a spus într-o intervenţie la postul Rossia-24, că Rusia ar fi trimis o notă către MAE prin care cerea explicaţii privind încălcări ale drepturilor cetăţenilor ruşi în România, potrivit TASS.

50996 afișări
Imaginea articolului Rusia cere explicaţii României cu privire la ”încălcări ale drepturilor cetăţenilorlor ruşi” din ţară

Rusia cere explicaţii României cu privire la ”încălcări ale drepturilor cetăţenilorlor ruşi” din ţară

Potrivit acestuia, MAE ar fi promis că va lua măsuri dacă va găsi cazuri concrete. El a vorbit şi despre evacuarea din România şi despre ruta pe care cetăţenii ruşi de pe teritoriul ţării ar trebui să o ia pentru a se întoarce în Rusia.

Kuzmin susţine că mai multe bănci româneşti ar refuza să ofere servicii cetăţenilor ruşi, dar nu a oferit nicio dovadă să justifice asta, potrivit ZF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici