Ruxandra Dragomir, desemnată şi coordonator al organizaţiei de Argeş a PMP

Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir, preşedintele organizaţiei de femei a Partidului Mişcarea Populară, a fost desemnată şi coordonator al organizaţiei de Argeş, ea fiind originară din Piteşti.

567 afișări
Imaginea articolului Ruxandra Dragomir, desemnată şi coordonator al organizaţiei de Argeş a PMP

Ruxandra Dragomir, desemnată şi coordonator al organizaţiei de Argeş a PMP (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ea a declarat, miercuri, la Piteşti, unde a avut loc inaugurarea sediului din municipiu a formaţiunii politicie, că s-a bucurat de o carieră de succes ca sportivă şi că speră că va avea acelaşi succes şi în activitatea politică.

"Nu avem adeziuni semnate, pentru că eu mi-am dorit să lansez sediul prima dată, ca să dovedim de ce suntem în stare şi să arătăm încrederea cu care privim acest partid, dar ştiu, am semnale că există mulţi oameni, mulţi argeşeni, care doresc să vină alături de noi (...). Am acceptat aceste două funcţii, cea de preşedinte al organizaţiei de femei şi cea de coordonator al organizaţiei de Argeş, cu mare onoare, dar în acelaşi timp cu mare responsabilitate. M-am decis să fac un pas foarte important către o nouă carieră, cea de om politic şi sper să nu dezamăgesc.M-am bucurat de o carieră de succes ca sportivă şi sper că voi avea acelaşi succes în noua carieră pe care mi-am ales-o", a declarat Ruxandra Dragomir la conferinţa de presă susţinută la Piteşti.

La conferinţa de presă care a urmat inaugurării sediului din Piteşti al organizaţiei Argeş a PMP a participat, alături Ruxandra Dragomir, şi liderul formaţiunii, Eugen Tomac.

În 26 iulie, fosta tenismenă Ruxandra Dragomir a fost desemnată preşedinte interimar al organizaţiei de femei a partidului. Ea s-a născut în 24 octombrie 1972 la Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici