Săftoiu: În era digitală, alegerile din România se câştigă cu sacoşele

Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu, candidat la parlamentare din partea PNL, a declarat, marţi, că, în România, în era digitală, alegerile se câştigă "cu sacoşele", politicienii neavând succes în campanie dacă utilizează tehnici moderne, precum internetul.

15 afișări
Imaginea articolului Săftoiu: În era digitală, alegerile din România se câştigă cu sacoşele

Săftoiu: În era digitală, alegerile din România se câştigă cu sacoşele (Imagine: Mediafax Foto)

"Ca aspirant, candidat de Urlaţi, vă asigur că nici vorbă de internet", a precizat Săftoiu, în cadrul unei dezbateri privind modul în care se câştigă alegerile în era digitală.

Ea a arătat că electoratul rural, care este cel mai disciplinat, nu accesează internetul, în timp ce electoratul tânăr, urban, care accesează internetul, nu este disciplinat, fiind caracterizat prin absenteism.

"Ruralul disciplinat nu accesează internetul. Tinerii accesează internetul, dar nu se duc la vot", a spus Săftoiu.

Potrivit lui Săftoiu, politicienii îi tratează pe alegători precum "un câine al lui Pavlov", iar alegătorii sunt dezinteresaţi de politică, limitând campania electorală la "sacoşe şi bani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici