Săgeţi ironice din partea unui lider PSD: Partidele care susţin moţiunea de cenzură seamănă cu fosta CDR

Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, consideră că partidele care susţin moţiunea de cenzură seamănă cu fosta CDR, „care a guvernat România fără niciun fel de direcţie”.

720 afișări
Imaginea articolului Săgeţi ironice din partea unui lider PSD: Partidele care susţin moţiunea de cenzură seamănă cu fosta CDR

Acuzaţii grave din partea unui lider PSD: Partidele care susţin moţiunea de cenzură seamănă cu fosta CDR

Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că partidele care susţin moţiunea împotriva Guvernului Dăncilă seamănă cu fosta Convenţie Democratică din România (CDR), care a guvernat România „fără niciun fel de direcţie”.

„Partidele care susţin moţiunea de cenzură seamănă cu fosta Convenţie Democratică din România (CDR) pentru că nu pot prezenta o alternativă dacă doresc să dărâme Guvernul. Mi se părea normal, dacă vrei să dai jos un Guvern, să vii cu un program de guvernare, cu o persoană nominalizată pentru premier, să prezinţi cetăţenilor ceea ce vrei să faci. Dar, din păcate, avem un act de opt pagini şi jumătate, textul moţiunii de cenzură, care nu arată absolut nimic. La fel a fost şi fosta CDR, care a guvernat România fără niciun fel de direcţie”, a spus Dobra.

Moţiunea de cenzură a fost citită, în plenul reunit de joi al Parlamentul, de către senatorul PNL Florin Cîţu. Moţiunea este intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”. Dezbaterea şi votul moţiunii urmează să aibă loc joia viitoare, într-un plen reunit, care va începe la ora 10.00.

Taguri:
psd,
moţiune,
cdr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici