Săptămâna viitoare, o nouă şedinţă a CNTDS pentru stabilirea salariului minim pentru anul viitor

  • Premierul Nicolae Ciucă a participat, miercuri, la Palatul Victoria, la Consiliul Naţional Tripartit pentru Dialog Social.
  • Principala temă abordată a fost stabilirea salariului minim garantat în plată pentru anul 2023.
  • O nouă întâlnire va avea loc la începutul săptămânii viitoare.
254 afișări
Imaginea articolului Săptămâna viitoare, o nouă şedinţă a CNTDS pentru stabilirea salariului minim pentru anul viitor

Premierul Nicolae Ciucă a participat, miercuri, la Palatul Victoria, la Consiliul Naţional Tripartit pentru Dialog Social. Principalele teme abordate au vizat stabilirea salariului minim garantat în plată pentru anul 2023 şi aspecte legate de legislaţia privind dialogul social, anunţă Executivul.

„Reprezentanţii Guvernului au analizat, împreună cu partenerii sociali, evoluţia parametrilor economici şi nevoia asigurării unui cadru normativ adecvat unui nivel de trai decent. Propunerile formulate în cadrul Consiliului au rămas în analiză şi vor sta la baza deciziei privind nivelul salariului minim brut garantat în plată pentru 2023, o nouă întâlnire în acest sens urmând a avea loc la începutul săptămânii viitoare”, potrivit comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
salariu minim,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici