Sava despre Piedone, după ce au apărut împreună pictaţi pe faţă ca Shrek şi Wolverine: Nu pot renunţa la susţinerea unui alegător din sector, nu e condamnat definitiv

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că îşi continuă campania susţinut de Cristian Popescu Piedone, afirmând că nu există nicio hotărâre definitivă care să spună că acesta ar trebui să plătească pentru ceva.

2747 afișări
Imaginea articolului Sava despre Piedone, după ce au apărut împreună pictaţi pe faţă ca Shrek şi Wolverine: Nu pot renunţa la susţinerea unui alegător din sector, nu e condamnat definitiv

Sava despre Piedone, după ce au apărut împreună pictaţi pe faţă ca Shrek şi Wolverine: Nu pot renunţa la susţinerea unui alegător din sector, nu e condamnat definitiv (Imagine: Mondonews)

''Am mers şi ne-am întâlnit cu foarte multă lume. Ne-am amintit şi noi de copilarie'', a declarat candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, pentru MEDIAFAX, întrebat dacă a avut o acţiune electorală sâmbătă, alături de Cristian Popescu Piedone, în Orăşelul copiilor în cadrul căreia cei doi au apărut pictaţi pe faţă - Piedone ca Shrek (cu numele lui Sava scris pe frunte, n.r.), iar Sava ca Wolverine (cu Pie scris pe frunte, n.r.).

Întrebat dacă îşi continuă campania pentru alegerile locale susţinut de Piedone, în ciuda afirmaţiilor conducerii PNL, care a spus că acestă strategie electorală a luat sfârşit, Sava a afirmat că nu poate renunţa la susţinerea unui alegător din sectorul 4.

''Ne-am întâlnit, fiind un sector relativ mic, fiind pe locul patru, cinci, din Bucureşti, inevitabil şi dânsul îşi face campanie şi noi, liberalii, ne facem campanie. Ne-am întâlnit în Parcul Tineretului acolo s-au întâlnit cele două grupuri şi am mers împreună. Încă am susţinerea dânsului (...) nu pot să renunţ la susţinerea unui alegător din sectorul 4'', a afirmat Răzvan Sava.

Întrebat de ce acceptă susţinerea lui Cristian Popescu Piedone în contextul în care PNL a cerut demisia Guvernului Ponta după tragedia din Colectiv, spunând ''corupţia ucide'', Răzvan Sava a argumentat că nu există nicio hotărâre definitivă a instanţei care să spună că Piedone ''trebuie să plătească pentru anumite acţiuni''.

Sursa foto: mondonews

"Este vreo hotărâre definitivă dată de instanţă că Piedone trebuie să plătească pentru anumite acţiuni? Deocamdată Cristian Popescu Piedone este un locuitor al sectorului 4, un alegător din sectorul 4, întâmplător face parte dintr-un partid care nu are candidat la primăria sectorului 4'', a susţinut liberalul.

Sava a subliniat că este opţiunea lui Piedone să voteze unul dintre candidaţii la Primăria sectorului 4.

''Este în opţiunea dansului să voteze cu unul dintre candidaţi, se pare că eu întrunesc toate punctele pe care dânsul le vede într-un candidat şi atunci am susţinerea dânsului. Nu ştiu să existe vreo hotărâre definitivă în ceea ce îl priveşte'', este de părere Sava.

Cât priveşte afirmaţia copreşedintelui PNL Vasile Blaga, potrivit căreia asocierea dintre Sava şi Piedone prejudiciază partidul, Sava a afirmat că cele două partide au materiale separate pe care le distribuie în campanie.

''Nu, noi nu avem nicio colaborare în sensul acesta, fiecare partid are materialul lui pe care îl distribuie în această campanie. (Cristian Popescu Piedone-n.r.) îşi susţine lista de consilieri'', a conchis Sava.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că alăturarea dintre candidatul PNL la sectorul 4, Răzvan Sava, şi Cristian Popescu Piedone a fost una ''nefericită'', susţinând că această colaborare ''a sfârşit brusc".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici