Scandal între primul şi al doilea om în stat | Iohannis îl atacă pe Tăriceanu: E puţin obsedat. Declaraţiile lui sunt din ce în ce mai ciudate

Scandal între primul şi al doilea om în stat. Preşedintele Klaus Iohannis spune despre Călin Popescu Tăriceanu că este puţin obsedat şi are declaraţii ciudate, după ce preşedintele Senatului l-a acuzat că este beneficiarul statului paralel.

2294 afișări
Imaginea articolului Scandal între primul şi al doilea om în stat | Iohannis îl atacă pe Tăriceanu: E puţin obsedat. Declaraţiile lui sunt din ce în ce mai ciudate

Iohannis îl atacă pe Tăriceanu: E puţin obsedat. Declaraţiile lui sunt din ce în ce mai ciudate

"În România nu există forţe oculte sau un stat paralel. O vreme am urmărit declaraţiile domnului menţionat, care a fost şi premier, a avut abordări câteodată interesant de urmărit. De la o vreme nu mai urmăresc afirmaţiile acestui domn pentru că au devenit din ce în ce mai ciudate. Câteodată se crează impresia că e puţin obsedat şi persoane puţin obsedate nu fac bine politicii. Culmea, abordările au apărut cu intensitate de când procurorii l-au deferit Justiţiei pe acest domn", a răspuns preşedintele Klaus Iohannis acuzaţiilor venite din partea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului l-a acuzat pe Klaus Iohannis de faptul că este beneficiarul statului paralel, având ca scop obţinerea unui nou mandat la Cotroceni şi "trecerea în uitare şi prescrierea ilegalităţilor comise în perioada când deţinea funcţia de primar al Sibiului".

Într-o emisiune televizată, Tăriceanu i-a reproşat preşedintelui şi că nu are o reacţie, deşi procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a călcat Constituţia de două ori în picioare într-un an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici