Scandalul din Parlament: Virgil Popescu anunţă că depune plângere penală împotriva lui George Simion

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă că depune plângere penală împotriva lui George Simion, co-preşedintele AUR, după scandalul de luni, din Parlament.

406 afișări
Imaginea articolului Scandalul din Parlament: Virgil Popescu anunţă că depune plângere penală împotriva lui George Simion

Scandalul din Parlament: Virgil Popescu anunţă că depune plângere penală împotriva lui George Simion

Virgil Popescu a scris, luni seara, pe Facebook, faptul că George Simion a avut un comportament agresiv, care nu are nicio scuză.

„Vorbim de o formă de violenţă manifestată în Parlamentul României, la adresa unui ministru. Dar nu contează atât de mult dacă sunt ministru. Vorbim aici de manifestări de violenţă verbală la adresa altui om, de instigare la ură, la nesupunere, la un comportament iraţional. Iar faptul că îşi legitimează aceste porniri „barbare” prin suportul cetăţenilor, mi se pare un gest abject şi o ameninţare, pe care nu putem să o trecem uşor cu vederea”, spune Popescu.

Acesta precizează că există numeroase episoade similare în istorie, care s-au finalizat în adevărate traume, care au repercusiuni şi în zilele noastre. De aceea, Virgil Popescu spune că va depune plângere penală împotriva lui George Simion.

Nu cred că vrem să alimentăm, prin nepăsare, un astfel de comportament. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa ceva. Credeam că liderul AUR, care spune despre el că este o persoană citită şi educată, să îşi aducă aminte măcar de buna creştere, de buna cuviinţă, de ceea ce îl învaţă preoţii şi oamenii de bine. Acest spectacol grotesc, pe care l-a pus în scenă astăzi, la adresa mea nu are cum să aibă ceva pozitiv. Nu voi alimenta ura cu ură! Dar cred că liderul AUR trebuie să fie sancţionat pentru ceea ce a făcut astăzi. De aceea anunţ că voi depune plângere penală. Cred că ne dorim cu toţii o societate civilizată, în care aleşii din Parlament să nu aibă ieşiri cu tentă violentă!”, a mai spus Popescu.

Şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor a fost suspendată după ce liderul AUR a întrerupt discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu. „Hoţule”, i-a strigat Simion lui Popescu pe un ton agresiv. Replica ministrului Energiei a fost: „Eşti un prost”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici