Schimbări la grupul PNL de la Senat: Daniel Fenechiu, noul lider al senatorilor liberali

Daniel Fenechiu a fost ales noul lider al grupului senatorilor PNL, în locul lui Florin Cîţu, care acum este ministru de Finanţe, iar Nicoleta Pauliuc şi George Stângă au devenit vicelideri ai grupului, şi Carmen Hărău este noul secretar.

692 afișări
Imaginea articolului Schimbări la grupul PNL de la Senat: Daniel Fenechiu, noul lider al senatorilor liberali

Schimbări la grupul PNL de la Senat: Daniel Fenechiu, noul lider al senatorilor liberali

„Îi mulţumesc lui Florin Cîţu şi îi urez succes la Ministerul Finanţelor Publice", a afirmat Daniel Fenechiu, marţi, în plenul Senatului.

Pe Daniel Fenechiu în funcţia de vicelider al grupului PNL la Senat este Nicoleta Pauliuc, iar George Stângâ îl înlocuieşte pe Mario Oprea.

De asemenea, Carmen Hărău este noul secretar al grupului PNL la Senat, în locul Nicoletei Pauliuc.

Anterior Marior Oprea a fost ales secretar al Biroului permanent al Senatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fenechiu,
senat,
lider

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici