Scutaru anunţă oficial că va deveni consilier prezidenţial, după demisia de la şefia grupului PNL

Deputatul PNL George Scutaru a anunţat oficial că va deveni consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională, după ce şi-a dat demisia de la şefia grupului PNL din Camera Deputaţilor, el urmând să demisioneze şi din calitatea de parlamentar.

484 afișări
Imaginea articolului Scutaru anunţă oficial că va deveni consilier prezidenţial, după demisia de la şefia grupului PNL

Scutaru anunţă oficial că va deveni consilier prezidenţial, după demisia de la şefia grupului PNL (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

”O să-mi anunţ demisia şi din Parlament, ar fi o stare de incompatibilitate între calitatea de parlamentar şi cea de consilier prezidenţial şi am considerat că ar fi normal (să demisioneze de la şefia grupului PNL, n.r.) ţinând cont şi de faptul că mâine şi poimâine, adică miercuri şi joi, vor fi activităţi doar în comisiile de buget-finanţe. Vineri va fi ultima şedinţă a Camerei Deputaţilor, ocazie cu care o să-mi depun şi demisia din Parlament”, a spus Scutaru.

El a precizat că va fi consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională.

Deputatul Ludovic Orban a fost ales, marţi, liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, cu 43 de voturi, câştigând competiţia cu colegul său, Mihai Voicu, după ce George Scutaru, actalul lider, şi-a depus mandatul pentru a deveni consilier prezidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici