Secretar general PMP: Traian Băsescu va fi invitat la Congresul partidului din 8 februarie

Fostul preşedinte Traian Băsescu va fi invitat la Congresul PMP, care va avea loc pe 8 februarie şi la care va fi aleasă noua conducerea a partidului, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, deputatul Clement Negruţ, secretar general al PMP.

404 afișări
Imaginea articolului Secretar general PMP: Traian Băsescu va fi invitat la Congresul partidului din 8 februarie

Traian Băsescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

"Categoric îl vom invita pe preşedintele Traian Băsescu la Congresul PMP, este fondatorul Mişcării Populare, va fi invitatul nostru", a precizat Negruţ, după o şedinţă a conducerii PMP.

El a arătat că la această şedinţă s-a stabilit ca, până în 28 ianuarie, să se poată depune moţiunile legate de candidaturile celor care aspiră să devină preşedinte al PMP la Congrsul din februarie.

"Astăzi am decis termenele de depunere a moţiunilor pentru şefia PMP, se pot depune până pe 28 ianuarie, ora 12.00. Până acum nimeni nu şi-a depus candidatura", a menţionat Clement Negruţ.

Actualul preşedinte al PMP, Elena Udrea, a anunţat că nu va mai candida la Congresul PMP pentru şefia partidului şi va rămâne membru al PMP.

Udrea anunţase în timpul alegerilor pentru prezidenţiale că Traian Băsescu se va înscrie în PMP, în 21 decembrie, adică în prima zi după încetarea mandatului de şef al statului, acesta având un biru pregătit în sediul PMP. Elena Udrea a spus, luni, că Băsescu nu se înscrie în PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici