Secretarul general al PSD, Marian Neacşu îi cere lui Eugen Bejinariu să-şi dea demisia din actualul şi viitorul Parlament

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, i-a cerut deputatului PSD Eugen Bejinariu demisia din Parlament, afirmând că a discutat deja cu colegul său, dar că acesta ''nu este convins că este un gest bun'' pentru el.

803 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al PSD, Marian Neacşu îi cere lui Eugen Bejinariu să-şi dea demisia din actualul şi viitorul Parlament

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu îi cere lui Eugen Bejinariu să-şi dea demisia din actualul şi viitorul Parlament

''În mod ferm îi solicităm colegului nostru să-şi depună demisia'', a anunţat Marian Neacşu.

El a precizat că a discutat deja cu Eugen Bejinariu despre această cerere.

''Până în acest moment nu este convins că este un gest bun pentru domnia sa. Eu cred că este o datorie faţă de partid să facă acest lucru şi o să-i cerem în continuare cu toată determinarea să demisioneze'', a mai spus Neacşu.

El a spus că ''din păcate'' Eugen Bejinariu este candidatul PSD - fiind primul pe lista pentru Camera Deputaţilor în Suceava.

''Nu va beneficia de niciun fel de umbrelă a PSD. Sperăm ca această demisie să rămână şi pentru viitorul mandat. (...) Îi cerem demisia din Camera Deputaţilor şi, dacă va câştiga mandat şi pare să fie foarte probabil, şi din mandatul viitor'', a conchis Neacşu.

Şedinţa Camerei Deputaţilor de luni, în care trebuia să se voteze cererea DNA de începere a urmăririi penale a deputatului Eugen Bejinariu a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor au dat luni raport favorabil cererii procurorilor în cazul deputatului Eugen Bejinariu, în favoarea cererii procurorilor votând 11 deputaţi, cinci împotrivă, iar doi s-au abţinut. DNA cere urmărirea penală a fostului secretar general al guvernului, în prezent deputat, pentru abuz în serviciu în dosarul "Microsoft".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici