Şedinţă comună a Camerelor, marţi, pentru aniversarea aderării la NATO

(Ştire redifuzată. Ştirea a fost publicată iniţial luni, 30 martie)

10 afișări

Deputaţii şi senatorii se vor reuni, marţi, în şedinţă comună, pentru a aniversa 60 de ani de la constituirea Alianţei Nord Atlantice şi 5 ani de la aderarea României la NATO, a precizat secretarul Camerei Dumitru Pardău.

Potrivit lui Pardău, şedinţa comună aniversară va avea loc, marţi, de la ora 12.00 la 14.00.

"Vom avea mâine (marţi – n.r.), la ora 12.00, ca invitaţi pe preşedintele României şi pe primul-ministru. De asemenea, printre invitaţi, avem foştii şefi de state şi de guverne ai României care au contribuit la acest demers istoric pentru ţara noastră", a declarat, luni, după şedinţa Birourilor Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului, preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

El a mai spus că vor mai fi invitaţi şi ambasadorii statelor membre NATO, dar şi ai statelor aspirante la statutul de membru al Alianţei, "ca un semn de solidaritate şi de consecvenţă a României în privinţa politicii uşilor deschise a Alianţei Nord-Atlantice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici