Şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor a fost anulată

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, programată pentru luni, ora 13.30, a fost anulată, informează Direcţia de Comunicare a Camerei Deputaţilor.

145 afișări
Imaginea articolului Şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor a fost anulată

Şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor a fost anulată (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Precizarea a fost făcută la scurt timp după ce preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, la finalul şedinţei Coaliţiei, că social-democraţii cer amânarea dezbaterii cererii de reexaminare a Codului Fiscal pentru sesiunea parlamentară ordinară.

Propunerea este ca joi să fie o întâlnire a partidelor parlamentare pentru a lua o decizie politică în privinţa Codului Fiscal, astfel încât acesta să fie modificat în sesiunea parlamentară ordinară, a spus Liviu Dragnea, arătând că practic nu se mai poate vorbi despre sesiune extraordinară.

Parlamentul a intrat, începând de luni, în sesiune parlamentară extraordinară pentru dezbaterea cererii de reexaminare a Codului Fiscal, formulată de preşedintele Klaus Iohannis. Senatul este prima Cameră sesizată în legătură cu cererea de reexaminare a Codului Fiscal.

De altfel, comisiile juridică şi cea de buget-finanţe de la Senat au început deja să discute solicitarea de reexaminare a Codului Fiscal.

Sesiunea parlamentară extraordinară a fost convocată, iniţial, pentru perioada 24-26 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici