Şedinţă de urgenţă la Guvern din cauza tulpinii Omicron

O şedinţă de urgenţă a Guvernului Ciucă are loc duminică la Palatul Victoria, pe ordinea de zi fiind măsurile care pot fi luate pentru a preveni răspândirea Omicron, noua tulpină a virusului SARS-CoV-2.

3053 afișări
Imaginea articolului Şedinţă de urgenţă la Guvern din cauza tulpinii Omicron

Şedinţă de urgenţă la Guvern din cauza tulpinii Omicron

Şedinţa de Guvern va începe la în jurul orei 12.00.

Miniştrii vor vorbi despre riscurile şi măsurile care pot fi luate în contextul apariţiei noii tulpini a coronavirusului.

Şedinţa a fost convocată în condiţiile în care din ce în ce mai multe state anunţă că au descoperit cazuri de infectare cu Omicron.

Tulpina a fost descoperită în Africa de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici