Sediul PDL din localitatea Vulcan, spart de hoţi. Ce au furat aceştia

Sediul PDL din localitatea hunedoreană Vulcan a fost spart, în noaptea de joi spre vineri, hoţii furând un laptop şi agenda de lucru a partidului, în care se aflau acte ale formaţiunii şi era notat tot programul de campanie în derulare.

185 afișări
Imaginea articolului Sediul PDL din localitatea Vulcan, spart de hoţi. Ce au furat aceştia

Sediul PDL din localitatea Vulcan, spart de hoţi. Ce au furat aceştia (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Vulcan, Constantin Cocoşi-Vârtopeanu, a declarat că vineri dimineaţă sediul partidului a fost găsit spart.

"Ne-au furat un laptop şi o agendă de lucru în care aveam toate datele de campanie. Acolo aveam notat tot programul, aveam acte de donaţie, facturi şi detaliile legate de campania noastră electorală", a spus preşedintele PDL Vulcan, Constantin Cocoşi-Vârtopeanu, adăugând că a fost anunţată Poliţia, iar un echipaj a început verificările şi a luat amprente.

Potrivit sursei citate, hoţii au intrat în sediu pe uşa de la intrare, pe care au spart-o.

Comandantul Poliţiei din Vulcan, Toma Mihu, a declarat că există "urme clare de efracţie, de intrare în încăpere prin forţare a uşii din termopan".

Mihu a spus că sediul nu a fost devastat şi că primele verificări indică o acţiune de furt foartă scurtă, de câteva secunde doar.

"Avem un cerc de suspecţi şi facem verificări. Au luat ce au găsit pe masă, laptopul şi o agendă, cum au spus ei (cei din PDL - n.r.), şi au plecat", a spus Mihu, adăugând că în zona sediului PDL nu exista sistem de supraveghere video.

Cocoşi-Vârtopeanu candidează la funcţia de primar din partea Uniunii Social Populare, alianţă înfiinţată în judeţul Hunedoara între PDL, UNPR şi PNŢCD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici