Şeful PSD Bihor: Petru Filip a început discuţiile cu social-democraţii de şase luni

Preşedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang, afirmă că Petru Filip a început să negocieze cu social-democraţii încă de acum şase luni, iar primirea sa în PSD se datorează faptului că Filip este "un politician valoros".

283 afișări
Imaginea articolului Şeful PSD Bihor: Petru Filip a început discuţiile cu social-democraţii de şase luni

Petru Filip (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Discuţiile le-a început cu mine, iar negocierile le-a continuat cu domnul preşedinte Victor Ponta, în urma discuţiilor pe care le-am avut de-a lungul ultimelor şase luni", a declarat, luni, senatorul Ioan Mang, preşedintele PSD Bihor.

Mang a spus că "domnul Filip nu-şi doreşte să preia conducerea PSD Bihor, ci să nu mai activeze în PDL şi să dăm jos această putere portocalie".

"Primirea domnului Filip se face în organizaţia judeţeană Bihor, fiindcă aici are dânsul domiciliul, şi apoi vom vedea la ce nivel va activa. Nu s-a discutat încă la ce judeţ o să candideze la toamnă", a precizat Mang.

Întrebat ce anume a contat în decizia de primire în PSD a unui politician care a condus PD şi PDL Bihor mai bine de 12 ani, iar 16 ani a condus Primăria Oradea ca reprezentant al PD şi PDL, Mang a afirmat că este vorba de valoare.

"Pot spune că domnul Filip este un politician valoros, nu face parte din acea categorie de parlamentari care, dacă nu ar mai fi parlamentari, nu ar fi regretaţi", a susţinut el.

Preşedintele PSD Bihor a afirmat că Filip va ajuta USL să câştige alegerile locale în judeţul Bihor, datorită experienţei acumulate.

"Deocamdată, dânsul ne va ajuta să câştigăm alegerile locale, pentru că are o mare experienţă politică", a conchis Mang.

Senatorul Petru Filip a anunţat, luni, că se înscrie în PSD, liderul social-democrat Victor Ponta precizând totodată că opoziţia a preluat majoritatea şi în conducerea Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici