Senator PSD: Am aflat că voucherele de vacanţă nu se vor mai regăsi în buget

Radu Oprea, de la PSD, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că are informaţii că voucherele de vacanţă, cu care erau obişnuiţi românii care lucrează la stat, nu vor mai fi acordate în acest an, considerând că aceasta este o lovitură în plus pentru HoReCa.

1302 afișări
Imaginea articolului Senator PSD: Am aflat că voucherele de vacanţă nu se vor mai regăsi în buget

Senator PSD: Am aflat că voucherele de vacanţă nu se vor mai regăsi în buget

Oprea a spus, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD, că este aşteptat premierul Florin Cîţu în Parlament cu bugetul, mai ales că luni social-democraţii au aflat că voucherele de vacanţă nu mai sunt incluse în buget.

„Aşteptăm să vedem dacă premierul Florin Cîţu va veni cu acest buget în Parlament. Avem o certitudine, însă, şi aceasta este că bugetul va fi unul al austerităţii. Astăzi (luni - n.r) am aflat, spre exemplu, informaţia că voucherele de vacanţă nu se vor mai regăsi în viitorul buget. Un domeniu atât de încercat, cum este HoReCa, nu va mai beneficia nici de această posibilitate, ca lucrătorii din România să meargă în România pentru relaxare”, a spus Radu Oprea.

Social-democraţii spun că vor veni cu amendamente la buget pe toate temele importante, în conformitate cu bugetul alternativ pe care PSD l-a prezentat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici