Senatorii PDL au primit, la şedinţa de grup, chestionare referitoare la membrii Guvernului

Senatorii PDL au primit miercuri, la şedinţa de grup chestionare pentru a-şi spune părerea despre miniştrii din cabinetul Boc, a declarat pentru MEDIAFAX senatorul Radu F. Alexandru, precizând că el nu a completat un astfel de formular pentru că este "un gest superficial şi irelevant".

68 afișări
Imaginea articolului Senatorii PDL au primit, la şedinţa de grup, chestionare referitoare la membrii Guvernului

Senatorii PDL au primit, la şedinţa de grup, chestionare referitoare la membrii Guvernului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am primit câte un formular pentru a ne spune aprecierea noastră asupra membrilor Guvernului. Le-a împărţit liderul de grup, s-au completat pe loc şi s-au depus", a precizat senatorul PDL.

El a arătat că nu a depus acest chestionar deoarece "analiza unui ministru trebuie făcută cu maximă seriozitate şi având toate datele bilanţului acestuia".

"Nu am depus acest formular pentru că am considerat că este un gest superficial şi irelevant", a spus Radu F. Alexandru, arătând că nu se poate "juca" cu un membru al Guvernului dându-i calificative.

Surse din PDL au precizat că deputaţii democrat liberali nu au primit un astfel de chestionar, unii dintre ei arătând că exemplul senatorilor ar fi trebuit urmat şi la Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici