Senatorii vor achita rovinieta pe următoarele 90 de zile din suma forfetară

Biroul permanent al Senatului a adoptat, luni, un memorandum intern privind achitarea rovinietei pentru următoarele 90 de zile, pentru autoturismele ce deservesc birourile parlamentare din teritoriu, din suma forfetară a fiecărui senator, în cuantum de 56,32 de lei de fiecare autoturism.

67 afișări
Imaginea articolului Senatorii vor achita rovinieta pe următoarele 90 de zile din suma forfetară

Senatorii vor achita rovinieta pe următoarele 90 de zile din suma forfetară (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Memorandumul a fost adoptat cu majoritate de voturi, înregistrându-se un singur vot "împotrivă".

"Din suma forfetară se vor achita rovinietele pe următoarele 90 de zile. Până acum această sumă era achitată de Senat, secretarul general ne-a înaintat un raport în care solicită ca această sumă să fie plătită de senatori, din suma forfetară", a spus vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu.

Potrivit memorandumului intern, în data de 14 iulie, ora 23.59, expiră termenul de valabilitate a rovinietelor pentru autoturismele ce deservesc birourile parlamentare.

"În bugetul aprobat pentru anul 2013 nu sunt fonduri suficiente pentru achiziţionarea rovinietelor pentru cele 124 de autoturisme ce deservesc birourile parlamentare din teritoriu. Este necesară achitarea acestora din suma forfetară. Propunem să se aprobe decontarea rovinietelor pentru perioada 15 iulie-14 octombrie 2013 din suma forfetară acordată senatorilor deserviţi de autoturismele preluate din parcul birourilor senatoriale", se menţionează în memorandumul citat.

În document se mai precizează că tariful de utilizare a rovinietelor pentru 90 de zile este de 56,32 de lei pentru fiecare autoturism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici