Senatorul PPDD Ştefan Stoica îşi anunţă trecerea în grupul PSD, care ajunge la 70 de senatori

Senatorul PPDD de Ialomiţa Ştefan Stoica a anunţat, luni, în plenul Senatului, că se va alătura grupului parlamentar al PSD, grupul social-democraţilor ajungând astfel la 70 de membri.

297 afișări
Imaginea articolului Senatorul PPDD Ştefan Stoica îşi anunţă trecerea în grupul PSD, care ajunge la 70 de senatori

Senatorul Ştefan Stoica (Imagine: Senat)

Senatorul Ştefan Stoica, ales pe listele PPDD în Ialomiţa, a luat cuvântul în plenul Senatului pentru a-şi anunţa demisia din grupul parlamentar al PPDD şi alăturarea grupului PSD.

Stoica Ştefan este în prezent membru al Comisiei pentru sănătate publică.

În Senat, la acest moment, grupurile parlamentare au următoarea componenţă numerică: grupul PSD - 70 de membri, grupul PNL - 50 de membri , grupul PDL - 23 de membri, grupul PPDD - 14 membri, grupul PC - 9 membri, grupul UDMR - 8 membri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici