Senatorul PSD, Vasile Dîncu: nu mi-a plăcut niciodată Rădoi, cred că Drulă a avut dreptate

  • Senatorul PSD, Vasile Dîncu, susţine că nu i-a plăcut niciodată Ion Rădoi, liderul sindicatului Metrorex şi fost parlamentar social-democrat.
  • Mai mult, Vasile Dîncu crede că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, are dreptate în cazul conflictului de la metrou.
2075 afișări
Imaginea articolului Senatorul PSD, Vasile Dîncu: nu mi-a plăcut niciodată Rădoi, cred că Drulă a avut dreptate

Sursa foto: Mediafaxfoto

Senatorul Vasile Dîncu a dezvăluit faptul că nu i-a plăcut niciodată Ion Rădoi. De asemenea, Dîncu susţine că Rădoi nu are dreptate în conflictul apărut la metrou. Totuşi, trebuia să fie acordată mai multă atenţie revendicărilor sindicale, mai spune Vasile Dîncu.

„Sincer vă spun, nu mi-a plăcut niciodată Rădoi, cred că Drulă a avut dreptate. Totuşi nu a fost bine că toată lumea nu s-a uitat deloc la revendicările sindicale, eu sunt un om de stânga. Repet, cred că Drulă a avut dreptate”, a spus Vasile Dîncu la Digi 24.

Ion Rădoi a fost deputat şi senator PSD şi ocupă poziţia de lider al sindicatului de la Metrorex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici