Senatorul Viorel Badea: Intenţionez să plec din PDL şi să mă alătur PNL

Senatorul de diaspora Viorel Badea a declarat, pentru MEDIAFAX, că intenţionează să plece din PDL şi să se alăture PNL, precizând că va face acest anunţ cel mai probabil la şedinţa de luni a Camerelor reunite.

592 afișări
Imaginea articolului Senatorul Viorel Badea: Intenţionez să plec din PDL şi să mă alătur PNL

Senatorul Viorel Badea: Intenţionez să plec din PDL şi să mă alătur PNL

"Intenţionez să plec din PDL şi să mă alătur PNL", a spus Badea, el invocând drept motiv faptul că nu poate să aibă "un viitor în politică" alături de William Brânză.

Badea, care este şi preşedintele Comisiei pentru românii de pretutindeni a Senatului, a susţinut că a luat această decizie după ce s-a consultat cu reprezentanţi ai comunităţilor de români şi lideri ai organizaţiilor PDL din diaspora.

Viorel Badea l-a acuzat pe Brânză, care este liderul organizaţiei PDL pentru diaspora, că i-a blocat proiectele şi i-a aruncat în derizoriu acţiunile pe care le-a iniţiat pentru românii din diaspora.

"Sunt în opoziţie cu Brânză de doi ani pentru că singura lui ocupaţie a fost să mă denigreze", a spus Badea.

Senatorul a precizat că a mai avut o tentativă să plece din PDL în urmă cu un an, însă s-a răzgândit după discuţii cu conducerea partidului, dar neînţelegerile sale cu Brânză au continuat.

El a menţionat că îşi va anunţa trecerea la grupul PNL cel mai probabil la şedinţa de luni a Camerelor reunite. De asemenea, Badea a susţinut că alături de el vor trece la PNL şi 20 de lideri ai unor filiale PDL din diaspora, majoritatea din Italia.

"Nu am cerut nimic de la PNL decât să îmi continui proiectele pentru românii din diaspora. Mă voi ocupa de aceleaşi lucruri, voi candida în acelaşi colegiu", a mai spus Badea, care a a amintit că a mai activat în PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici