Senatul este convocat luni în prima sesiune ordinară din 2013

Senatul este convocat, luni, în prima sesiune ordinară a anului 2013, senatorii urmând să se reunească în plen de la ora 16.00.

122 afișări
Imaginea articolului Senatul este convocat luni în prima sesiune ordinară din 2013

Senatul este convocat luni în prima sesiune ordinară din 2013 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În temeiul prevederilor articolului 66 alineatele (1) şi (3) din Constituţia României, republicată, precum şi ale articolului 80 din Regulamentul Senatului, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Senatul României în prima sesiune ordinară a anului 2013, în ziua de luni, 4 februarie 2013", se arată într-un comunicat transmis joi de Senat.

Preşedintele Senatului convoacă Biroul Permanent luni, la ora 14.00.

De asemenea, luni, la ora 15.00, se vor întruni grupurile parlamentare, apoi, de la ora 16.00, Senatul se va întruni în plen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici