Şereş vrea să fie primar la Baia Mare, nu şef la PC

Preşedintele Consiliului Executiv al PC, Codruţ Şereş, a declarat, marţi, că nu s-a înscris în competiţia pentru funcţia de preşedinte al partidului, pentru că intenţionează să candideze pentru postul de primar al municipiului Baia Mare, la alegerile locale din acest an.

1 afișare
Imaginea articolului Şereş vrea să fie primar la Baia Mare, nu şef la PC

Şereş vrea să fie primar la Baia Mare, nu şef la PC

Şereş a precizat, însă, că va candida pentru o funcţie de conducere în PC, respectiv cea de secertar general sau de vicepreşedinte al partidului.

"Am anunţat că voi candida pentru Primăria Baia Mare şi nu doresc să-i dezamăgesc pe locuitorii din Baia Mare şi vreau să mă concentrez pe această zonă", a adăugat Şereş.

Înainte de expirarea termenului de depunere a candidaturilor la şefia PC, au circulat informaţii conform cărora unul dintre candidaţi urma să fie preşedintele Consiliului Executiv al partidului, Codruţ Şereş.

Candidaţii la funcţia de preşedinte al PC rămân senatorul Sabin Cutaş, deputatul Daniela Popa şi preşedintele filialei Prahova, Florian Anghel, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt Bogdan Ciucă, precizând că cei trei urmează să meargă în campanie în teritoriu până la Congresul din 27 ianuarie.

Ciucă a precizat că termenul limită pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al PC a expirat luni la ora 24.00 şi după această dată nu se mai primesc propuneri de candidaţi.

După alegerile europarlamentare, unde PC a obţinut sub 3%, actualul preşedinte al partidului, Dan Voiculescu, şi-a anunţat intenţia de a nu mai candida pentru funcţia de preşedinte al partidului, arătând că nu se va mai implica în conducerea formaţiunii politice.

PC va avea un preşedinte fondator, iar această funcţie ar putea fi ocupată de actualul preşedinte al partidului Dan Voiculescu, care la Congresul din 27 ianuarie nu va mai candida pentru un nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici