Serghei Lavrov merge în Vietnam înainte de reuniunea G20

  • Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov vizitează Hanoi, marţi.
  • Oficialul rus va sta acolo două zile, anunţă guvernul vietnamez.
3886 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov merge în Vietnam înainte de reuniunea G20
Omologul vietnamez Bui Thanh Son l-a invitat pe Lavrov în Hanoi pentru a celebra prietenia şi „parteneriatul strategic complex” dintre Rusia şi Vietnam, conform Reuters.
 
Apoi, la finele săptămânii va urma întâlnirea G20, în Indonezia.
 
Rusia a fost şi rămâne cel mai mare furnizor de armament pentru Vietnam. Încă din „epoca de aur” sovietică, Rusia şi Vietnamul s-au susţinut reciproc.  În 2020, comerţul dintre Vietnam şi Rusia a crescut cu 25%, transmite guvernul de la Hanoi.
 
De altfel, de la începutul invaziei lui Putin în Ucraina, Vietnamul nu a condamnat agresiunea Kremlinului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici