Şi Daniel Funeriu îşi anunţă pe Facebook candidatura la preşedinţia Partidului Mişcarea Populară

Daniel Funeriu şi-a depus, joi, candidatura la preşedinţia Partidului Mişcarea Populară, el făcând acest anunţ pe contul său de Facebook şi precizând că doreşte ca PMP să fie un partid "apropiat de fiecare comunitate" şi "un promotor al energiilor din societatea românească".

204 afișări
Imaginea articolului Şi Daniel Funeriu îşi anunţă pe Facebook candidatura la preşedinţia Partidului Mişcarea Populară

Daniel Funeriu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară. Doresc ca această candidatură să fie una generoasă, cu faţa deopotrivă orientată către cei din partid şi din afara lui. Am mult respect pentru membrii partidului care au construit atât de mult într-un timp atât de scurt. Campania de la Timişoara mi-a arătat dorinţa oamenilor de a avea un interlocutor politic apropiat lor", a scris Daniel Funeriu pe reţeaua de socializare.

El şi-a exprimat dorinţa de a face din PMP un partid "care zi de zi să injecteze încredere în societatea românească".

"Aş dori ca PMP să fie un partid apropiat de fiecare comunitate, un promotor al energiilor din societatea românească. Vreau ca PMP să se poată prezenta în faţa românilor, oriunde şi oricând, cu fruntea sus!", mai scrie Funeriu.

Şi Adrian Papahagi şi-a anunţat, joi, într-o postare pe contul de Facebook, depunerea candidaturii la funcţia de preşedinte al PMP. "Mi-am trimis candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, precum şi la funcţia de vicepreşedinte (pe chestiuni de doctrină şi strategie politică)", a scris Papahagi.

De asemenea, potrivit unor surse din partid, şi fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu, lider al PMP Dâmboviţa, şi-a depus joi candidatura la preşedinţia PMP, acesta înscriindu-se şi în competiţia pentru o funcţie de secretar executiv, pe politici publice, funcţie care are în subordine comisiile de specialitate ale partidului.

Primul congres al PMP, la care va fi aleasă conducerea partidului, va avea loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

Congresul PMP va alege prin vot direct preşedintele partidului, vicepreşedinţii, secretarul general, secretarii generali adjuncţi, secretarii executivi ai partidului.

Alegerile interne din PMP vor fi uninominale, iar depunerea candidaturilor este deschisă până în seara zilei de 5 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici