SIE cumpără două aparate ecograf cu aplicaţii de obstetrică şi ginecologie

Serviciul de Informaţii Externe a lansat o licitaţie pentru a cumpăra două ecografe multidisciplinare, cu aplicaţii de obstetrică, ginecologie şi musculo-scheletală, costul estimat al aparatelor fiind de circa 100.000 de euro fără TVA.

933 afișări
Imaginea articolului SIE cumpără două aparate ecograf cu aplicaţii de obstetrică şi ginecologie

SIE, licitaţie pentru două ecografe cu aplicaţii de obstetrică, ginecologie şi musculo-scheletală

Serviciul de Informaţii Externe a lansat o licitaţie pe SEAP pentru cumpărarea a două ecograf multidisciplinare, ”cu aplicaţii de obstetrică, ginecologie, trans-cranială, abdominală, cardiacă, musculo-scheletală, urologie, vasculară, părţi mici şi pediatrice”.

Potrivit caietelor de sarcini, ecografele trebuie să includă cel puţin modurile de scanare B, M, flux color, flux color M, Doppler pulsat, M anatomic, M anatomic curbat, armonice codate, vor funcţiona cu minimum trei moduri active în acelaşi timp şi vor include funcţie de optimizare automată a imaginilor.

De asemenea, trebuie să efectueze calcule renale, cardiace, fetale, multigestaţionale, ginecologice, vasculare, urologice, Doppler automat în timp real, şi vor include tehnologie de procesare a semnalului cu achiziţie de minimum 2000 imagini/secundă.

Totodată, produsul ofertat trebuie să fie compatibil sondă tip sectorial arie fazată transesofagiană, ce acoperă domeniul 1 – 8.8 MHz, sau superior, program de achiziţie 3D, ce include calcul automat, manual şi asistat al volumelor, program de achiziţie 4D în timp real şi program de detectare şi măsurare automată a leziunilor de la nivelul sânului.

Preţul estimat pentru cele două ecografe este de 453.700 lei, fără TVA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici