Siegfried Mureşan: manifestul prin care se cere aderarea României la Schengen adoptat în unanimitate

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan anunţă că manifestul prin care se cere aderarea României la Schengen a fost adoptat în unanimitate la Congresul PPE de la Bucureşti. Surpriză, delegaţia austriacă nu a mai votat împotriva manifestului electoral al Partidului Popular European, a spus liberalul.

538 afișări
Imaginea articolului Siegfried Mureşan: manifestul prin care se cere aderarea României la Schengen adoptat în unanimitate

Siegfried Mureşan: manifestul prin care se cere aderarea României la Schengen adoptat în unanimitate

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„BREAKING NEWS: Surpriză la Congresul Partidului Popular European de la Bucureşti. Delegaţia austriacă nu a mai votat împotriva manifestului electoral al Partidului Popular European care cere aderarea cât mai curând posibil a României la spaţiul Schengen. Manifestul a fost adoptat în unanimitate. Acest vot arată ca blocajul a fost depăşit şi că, chiar dacă au existat dificultăţi, le vom depăşi şi vom obţine aderarea deplină a României la spaţiul Schengen”, a scris Siegfried Mureşan.

În document scrie că România şi Bulgaria trebuie să fie admise total în spaţiul Schengen.

„Manifestul electoral votat mai devreme, care va sta la baza programului politic al Partidului Naţional Liberal, cuprinde următorul paragraf: Avem nevoie de admiterea deplină la spaţiul Schengen pentru Bulgaria şi România, eliminând nu doar controalele aeriene şi maritime, ci şi controalele la frontierele terestre cât mai curând posibil”, a precizat Mureşan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici