Silviu Predoiu intră în cursa pentru Cotroceni

  • Generalul Silviu Predoiu, preşedinte al Partidului Liga Acţiunii Naţionale (PLAN), intră în cursa pentru Palatul Cotroceni.
  • El pledează pentru meritocraţie şi recuperarea interesului naţional.
6439 afișări
Imaginea articolului Silviu Predoiu intră în cursa pentru Cotroceni

„Nu există prea multe opţiuni. Putem să continuăm să existăm în această zonă gri a Europei în care nulităţile care ne conduc azi se simt în siguranţă. Sau putem să ne ridicăm, să ne ridicăm umăr la umăr şi să spunem tare: Destul! Vrem România înapoi, vrem interesul naţional înapoi, vrem respect, democraţia înapoi”, spune Silviu Predoiu la Convenţia Naţională a PLAN.

Cu un vot împotrivă şi două abţineri, reprezentanţii partidului l-au desemnat pe Silviu Predoiu în cursa pentru Cotroceni.

El spune cum nu va fi mandatul său de şef al statului, dacă va fi ales. „Nu va fi cu turism în străinătate, însoţit ca şef de stat de câţiva consilieri şi plec în vizită de stat la viceprimarul din Rio. Nu va fi aşa ceva. Nu vor fi vizite în străinătate sub legenda promovării intereselor economice ale României neavând în delegaţie niciun reprezentant al antreprenoriatului românesc, nu vom avea CSAT-uri în care se va discuta despre norma de izmene şi de şosete. În condiţiile în care România are un război la frontieră nu se vor ţine sesiuni ale CSAT odată la trei luni”.

Predoiu spune că PLAN, „dincolo de Partidul Liga Acţiunii Nationale, este planul său pentru România, pentru un alt fel de Românie, un partid al celor care vor demnitate şi respect”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici