Simonis (PSD) lui Drulă (USR): Aţi comandat în neştire şi după aperitive aţi fugit cu argintăria

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, îi reaminteşte lui Cătălin Drulă, preşedintele USR, că Uniunea era la guvernare când s-au făcut împrumuturi foarte mari: „Aţi mâncat cu zece guri, nesătuilor!”, spune Simonis.

436 afișări
Imaginea articolului Simonis (PSD) lui Drulă (USR): Aţi comandat în neştire şi după aperitive aţi fugit cu argintăria

Simonis (PSD) lui Drulă (USR): Aţi comandat în neştire şi după aperitive aţi fugit cu argintăria

„Drulă – voi aţi mâncat şi noi plătim! Voi useriştii şi cu aşa-zişii liberali desprinşi din platourile de la filmare de la „Barbie” aţi mâncat cu zece guri, nesătuilor! V-aţi aşezat în capul mesei deşi nu aţi câştigat alegerile şi aţi comandat în neştire tot meniul, patru feluri de mâncare. După aperitive, aţi dat bir cu fugiţii cu tot cu argintăria de pe masă şi cu banii de consultanţă din PNRR dosiţi prin buzunare”, spune Simonis (PSD).

Acesta precizează că „nota de plată a rămas pentru alţii!”, în contextul în care PSD a venit la guvernare alături de PNL după ce USR a renunţat la prezenţa în Guvern.

„Guvernarea voastră ineptă de dreapta a fost capabilă doar să împrumute 200 de miliarde şi să lase în urmă mii de morţi de Covid. Asta e bilanţul vostru! Singura reuşită este că ai devenit tu milionar în euro la putere!”, mai spune Alfred Simonis.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor îi transmite lui Drulă că PSD nu va fugi de la guvernare.

„Drulă– read my lips! Noi nu suntem ca voi. PSD nu fuge atunci când e greu. Reparăm ce aţi distrus voi, incapabililor! Indiferent cât vă veţi zvârcoli voi şi cu unii puţini de la PNL, România va face reformele de care are nevoie. Şi da, milionarule în euro, tu şi ceilalţi bogaţi de la USR veţi plăti mai mult! Pentru că aşa este în Europa şi aşa este corect!”, mai spune Alfred Simonis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici