Situaţie bizară la Sectorul 3. La Biroul Decese adresa oficială de contact este "casatoriisector3@gmail.com"

Situaţie bizară pe site-ul Primăriei Sectorului 3. Adresa la Biroul Decese este una ce ar putea fi considerată de mulţi bizară şi jignitoare.

1777 afișări
Imaginea articolului Situaţie bizară la Sectorul 3. La Biroul Decese adresa oficială de contact este "casatoriisector3@gmail.com"

Persoanele ce au avut o tragedie în familie şi au pierdut un membru sunt îndrumaţi pe site-ul oficial al Primăriei Sectorului 3 să trimită un mail pentru "Depunere si eliberare" de documente pe o adresă ce ar putea fi considerată de mulţi bizară şi jignitoare.

La Biroul Decese adresa oficială de contact este "casatoriisector3@gmail.com". Căsătoria, unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa unui om, este pusă la un loc cu decesul, cel mai trist eveniment.

Situaţia ar putea părea amuzantă, dar în momentul în care o persoană îşi pierde un membru al familiei nu are nevoie de un astfel de moment când încercă să obţină documentele necesare.

De menţionat este că adresa este folosită de mai multe servicii şi birouri din cadrul primăriei de sector, dar având în vedere costurile mici de a opera adrese de mail separate, în anul 2024, rămâne un mare semn de întrebare de ce au ales să folosească acestă adresă pentru Biroul Decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici