Sloganul UDMR în campania pentru parlamentare - "Mergem împreună mai departe"

UDMR şi-a lansat sloganul de campanie, vineri seara, la ceremonia lansării candidaţilor uniunii de la Mureş, acesta fiind, în traducere, "Mergem împreună mai departe".

175 afișări
Imaginea articolului Sloganul UDMR în campania pentru parlamentare - "Mergem împreună mai departe"

Sloganul UDMR în campania pentru parlamentare - "Mergem împreună mai departe"

"Sloganul UDMR este cam acelaşi, adică «Mergem împreună mai departe», pentru că noi, să nu uitaţi, în afară de faptul că suntem o formaţiune politică, suntem o organizaţie a unei minorităţi naţionale şi asta nu o să uităm niciodată, este normal, pentru că reprezentăm şi drepturile unei comunităţi naţionale şi sper că am dovedit în ultimii 18 ani că putem reprezenta cu cinste şi guvernul României şi Parlamentul României şi la Strasbourg şi în altă parte", a declarat vicepreşedintele executiv al UDMR Laszlo Borbely.

Acesta a adăugat că oamenii ar trebuie să voteze UDMR pentru ce au realizat reprezentanţii Uniunii până acum, în cei 18 ani de când există, şi pentru ceea ce mai trebuie să realizeze.

El s-a referit în continuare la unele puncte din programul guvernamental din 2004-2008 care sunt încă "în suspensie", precum reanalizarea regiunilor de dezvoltare şi "legea privind drepturile minorităţilor, autonomia culturală, care a stat trei ani în Parlament, fără să se voteze".

"Trebuie să mergem mai departe, că trebuie să fim uniţi, pentru că aşa am reuşit timp de 18 ani, chiar dacă mulţi au vrut să ne dezbine. Sloganul e: «Mergem împreună mai departe» pentru interesele maghiarimii", a conchis Borbely.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici