Soacra lui Geoană ar fi apelat la serviciile lui Cătălin Voicu

Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoană, ar fi apelat la serviciile lui Cătălin Voicu, susţin surse politice, citate de Evenimentul Zilei.

34 afișări
Imaginea articolului Soacra lui Geoană ar fi apelat la serviciile lui Cătălin Voicu

Soacra lui Geoană ar fi apelat la serviciile lui Cătălin Voicu (Imagine: www.evz.ro)

Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoană, este o cunoştinţă apropiată a senatorului Cătălin Voicu. Potrivit unor surse politice, soacra lui Geoană se află printre cei care au apelat la "serviciile" lui Voicu. Margareta Costea are un dosar penal în legătură cu modul în care şi-a obţinut titlul de revoluţionar. Ancheta trenează de ani buni.

Citeşte mai multe pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici