Sorin Grindeanu susţine că are dovada că PSD a fost furat la alegerile de la Sectorul 1

  • Grindeanu spune că PSD a fost furat la Sectorul 1
  • Fostul premier a publicat pe Facebook „dovada”
  • Grindeanu spune că voturile de la PSD au fost puse la un alt partid
881 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu susţine că are dovada că PSD a fost furat la alegerile de la Sectorul 1

Sorin Grindeanu susţine că are dovada că PSD a fost furat la alegerile de la Sectorul 1

Sorin Grindeanu a postat, marţi seara, pe Facebook un mesaj în care susţine că are dovada că Partidul Social Democrat a fost furat la centralizarea voturilor în Sectorul 1.

„Iată cum se fură voturile! Cu pixul, la vedere, fără nicio jenă! Sute de voturi mutate de la un partid la altul.

În 2020, în secţia de votare nr. 156 din Sectorul 1 al Capitalei, Partidul România Mare a ”obţinut” 144 de voturi, iar Dan Tudorache doar 11.

După ce Biroul Electoral de Sector a dispus renumărarea voturilor de la această secţie s-a constatat că Partidul România Mare avea de fapt doar.... 2 voturi. Iar Dan Tudorache... 266!”, a scris Grindeanu alături de două fotografii cu buletine de vot.

Iată cum se fură voturile! Cu pixul, la vedere, fără nicio jenă! Sute de voturi mutate de la un partid la altul. ❗ În...

Posted by Sorin Grindeanu on Tuesday, September 29, 2020

PSD cere renumărarea voturilor obţinute la Sectorul 1 şi insistă că Dan Tudorache este învingătorul, nu Clotilde Armand, iar USR refuză vehement această variantă.

Biroul Electoral Central va stabili, miercuri, dacă se vor renumăra voturile sau va fi declarat un câştigător şi cine anume.

Poliţia continuă ancheta pentru falsificarea de documente electorale, după ce USR a sesizat că un individ ar fi plecat cu un teanc de procese verbale.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici