Soţia lui Mischie s-ar putea înscrie în PNG

Fostul lider al PSD Gorj Nicolae Mischie, proaspăt preşedinte interimar al filialei judeţene a PNG, a criticat, luni, PSD pentru că a devenit un "partid de familie" şi a anunţat că soţia sa îl va urma la PNG Gorj, îndemnându-şi colegii cu care conduce filiala să îşi aducă şi ei soţiile în PNG.

29 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Mischie s-ar putea înscrie în PNG

Preşedintele interimar al PNG Gorj (Imagine: Mediafax Foto)

Luni, într-o conferinţă de presă, proaspătul preşedinte al filialei judeţene a Partidului Noua Generaţie şi-a îndemnat colegii cu care conduce organizaţia să îşi aducă şi ei soţiile în partid pentru a spori nu doar numărul de membri, ci şi credibilitatea filialei.

Mischie a menţionat că soţia sa, Sanda Mischie, membru PSD, îi va fi alături cel mai probabil în alegerile locale, mai ales că aceasta nu se regăseşte pe un loc eligibil pe listele PSD la alegerile locale.

"Nu se regăsea pe un loc eligibil şi atunci am decis să candideze ca independentă sau poate chiar aici la PNG. Să ne aducem soţiile aici la noi la partid, chiar şi copiii, să facem politică în familie, să nu fim cum sunt alţii, unul la liberali, unul la PSD, în speranţa că tot vom fi cu cineva dacă pică unul dintre partide", le-a spus Mischie colegilor săi.

În acelaşi timp, Mischie a acuzat PSD că este un "partid de familie" şi a spus că nu consideră normal ca vicepreşedintele PSD Victor Ponta să fie deputat, socrul său să fie senator şi soţia, respectiv Daciana Sârbu, să fie europarlamentar.

Preşedintele interimar al PNG Gorj l-a criticat pe Ponta şi pentru că s-a delimitat de Adrian Năstase, în pofida faptului că fostul premier l-a ajutat pe acesta în cariera politică. Mischie a mai spus că, în opinia sa, Năstase "a greşit" atunci când a luat decizia de a candida la şefia Consiliului Naţional al PSD.

"Trebuia să aibă bunul simţ şi să se limiteze să fie simplu membru. Trebuia să îl lase pe Dan Mircea Popescu pe postul respectiv. PSD e un butoi cu pulbere acum, care să o explodeze din cauza acestor lucruri. Năstase are o răutate lăuntrică pe care nu i-o poate lua nimeni, dar trebuie să recunosc că are şi putere de muncă", a declarat Mischie.

Nicolae Mischie a mai spus că, în calitate de preşedinte intarimar al PNG Gorj, îşi propune ca filiala să câştige la viitoarele alegeri locale cel puţin 12 la sută din mandatele de primari şi consilieri locali din judeţ.

"Sigur că am discutat ce trebuie să facem şi cu ce să facem pentru a face o figură frumoasă la locale şi am fost asigurat că vom primi tot sprijinul necesar. Sunt cotizaţiile membrilor noştri, vom aduce şi noi bani de acasă, că asta este, dar domnul Becali ne-a asigurat de toată susţinerea. Dânsul ne-a promis că ne va ajuta cu un ziar ce va avea un tiraj de 10.000-12.000 de exemplare. Vom aduce până la o mie de biciclete de la Deva şi le vom da copiilor de la ţară, după ce vor fi inscripţionate cu sigla partidului", a menţionat Mischie.

Proaspătul preşedinte al PNG Gorj a mai spus că Becali a lăsat la întâlnirea de sâmbătă cu colegii săi de partid suma de 10.000 de euro, cu care să fie premiate filialele care au obţinut rezultate de peste 15 la sută la alegerile europarlamentare. Banii ar urma să fie folosiţi în viitoarea campanie electorală în special în ajutorarea unor biserici din judeţ.

Mischie a precizat că de marţi va trece la organizarea filialelor din judeţ şi că foşti colegi de-ai săi din PSD vor să îl urmeze la PNG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici