Stănescu, despre lecţiile sfârşitului de an: nu mai putem avea o politică externă pasivă

Secretarul general al PSD Paul Stănescu spune că România nu mai poate avea o politică externă pasivă, ci trebuie să promoveze mai activ şi cu mai multă determinare obiectivele ţării în cadrul comunităţii europene.

341 afișări
Imaginea articolului Stănescu, despre lecţiile sfârşitului de an: nu mai putem avea o politică externă pasivă

Sursa foto: MediafaxFoto

Într-un mesaj adresat cu ocazia Anului Nou, secretarul general al PSD spune că 2022 a fost un an greu.

„În cadrul coaliţiei, nu am reuşit mereu să luăm cele mai adecvate decizii. Dar am revenit la ele, le-am corectat, şi întotdeauna am ţinut ca acestea să respecte două principii politice: solidaritatea şi responsabilitatea. A fost un an greu, iar eu le mulţumesc tuturor românilor că la sfârşitul lui 2022 şi-au păstrat încrederea în PSD”, a scris Paul Stănescu pe Facebook.

El şi-a arătat încrederea că în anul 2023 „vom continua să guvernăm în interesul românilor”.

„Nu în ultimul rând, am speranţa că ne vom urmări cu mai mult pragmatism interesele naţionale în Uniunea Europeană. Pentru că una dintre lecţiile sfârşitului de an 2022 este că nu mai putem avea o politică externă pasivă, nu mai putem spera doar la bunăvoinţa altora, ci trebuie să apărăm şi să promovăm mai activ şi cu mai multă determinare obiectivele noastre în cadrul comunităţii europene”, a adăugat Paul Stănescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici