Stănişoară: Antonescu se crede tigru, dar nu reuşeşte să fie decât un amărât de pisoiaş

Ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, consideră că depunerea de către PNL a moţiunii simple pe apărare nu este altceva decât "o refulare" a liderului liberal Crin Antonescu, menită să-i mascheze eşecul, adăugând că preşedintele PNL "se crede tigru, dar nu reuşeşte să fie decât un amărât de pisoiaş".

18 afișări
Imaginea articolului Stănişoară: Antonescu se crede tigru, dar nu reuşeşte să fie decât un amărât de pisoiaş

Stănişoară: Antonescu se crede tigru, dar nu reuşeşte să fie decât un amărât de pisoiaş (Imagine: Mediafax Foto)

"Depunerea unei moţiuni simple reprezintă o modalitate de acţiune politică în Parlament. Nu am probleme să răspund aspectelor semnalate în document. Vorbind, însă, despre liberali, cei care au avut iniţiativa acestei moţiuni, trebuie spus că dau dovadă de ipocrizie împinsă la extrem", a comentat Stănişoară demersul PNL, într-o declaraţie transmisă, miercuri seară, MEDIAFAX.

El a spus că liberalii, care au condus ministerul "atâţia ani", nu au lăsat nimic în urma lor.

"Nu se poate identifica nici măcar un singur proiect început şi finalizat la Ministerul Apărării sub conducere liberală", a spus ministrul.

Stănişoară l-a atacat de asemenea pe deputatul George Scutaru, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare.

"Despre competenţa lui Scutaru ce să vă spun? Este doar un băieţaş cu stagiul făcut la Moscova, care, pe vremea când eu eram preşedinte al Comisiei de Apărare la Camera Deputaţilor, ne aducea cafeaua. Recunosc, era foarte competent la asta", a comentat Stănişoară.

Ministrul a apreciat că cel care merită un răspuns este Crin Antonescu.

Stănişoară spune că faptul că acesta vorbeşte despre demisie nu este surprinzător, deoarece "este bântuit de spectrul demisiei după eşecul lamentabil de la alegerile parlamentare europene".

"Depunerea acestei moţiuni nu este altceva decât o refulare, menită să mascheze propria incapacitate, propriul eşec. Sunt tot mai mulţi membri PNL care cer demisia echipei Antonescu, iar acest gest reprezintă un fel de tragere de timp", a mai comentat Stănişoară.

El îşi încheie mesajul spunând despre preşedintele PNL că "se crede tigru, dar nu reuşeşte să fie decât un amărât de pisoiaş".

Senatorul PNL Puiu Haşotti a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, depunerea unei moţiuni simple pe Apărare, documentul fiind semnat de 37 de senatori PNL şi UDMR. El a spus că moţiunea simplă se intitulează "Demnitatea Armatei Române, călcată în picioare de ministrul celor 0,2%".

Biroul Permanent al Senatului a decis, miercuri, ca moţiunea simplă iniţiată de parlamentarii PNL şi UDMR să fie dezbătută şi votată în şedinţa de plen a Senatului de lunea viitoare, între orele 19.00 şi 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici