Stănişoară: Decizia lui Antonescu de renunţare la prezidenţiale, moment zero pentru liberali

Vicepreşedintele PNL Mihai Stănişoară consideră că decizia lui Crin Antonescu de a renunţa la candidatura la Preşedinţie şi la şefia PNL arată o “resetare“ a clasei politice, adăugând că anunţul preşedintelui demisionar al PNL este momentul zero pentru toţi liberalii.

326 afișări
Imaginea articolului Stănişoară: Decizia lui Antonescu de renunţare la prezidenţiale, moment zero pentru liberali

Mihai Stănişoară (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deciziile domnului Crin Antonescu de a renunţa la candidatura pentru alegerile prezidenţiale şi la conducerea interimară a Partidului Naţional Liberal dovedesc că suntem în plin proces de resetare a scenei politice cu implicaţii majore pentru viitorul României. În fapt, asistăm la un veritabil moment zero pentru toţi liberalii din ţara noastră”, a declarat Mihai Stănişoară.

În opinia vicepreşedintelui PNL, după decizia lui Crin Antonescu de a renunţa la candidatura la Preşedinţia României este nevoie de dezbateri interne în urma cărora liberalii să recâştige încrederea românilor.

“Este absolut necesar să avem o dezbatere eficientă, sinceră şi responsabilă cu privire la viitorul liberalismului românesc. Această dezbatere trebuie să ofere o soluţie limpede la problema care, să recunoaştem, ne frământă pe noi toţi: cum să recâştigăm încrederea românilor”, a conchis Stănişoară.

Crin Antonescu a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea acestei formaţiuni politice. Antonescu a mai spus că nu va candida la alegerile prezidenţiale pentru a favoriza desemnarea urgentă a unui candidat care să fie mai uşor acceptat de forţele politice de dreapta sau chiar de presa de dreapta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici