Stavarache: Berca şi Banu cochetează cu PDL de mai bine de şase luni

Preşedintele PNL Bacău, Romeo Stavarache, a declarat că parlamentarii Gabriel Berca şi Mihai Banu care au demisionat, marţi, din PNL "cochetează cu PDL de mai bine de şase luni", apreciind că senatorul Berca a plecat din PNL "numai pentru funcţie".

50 afișări
Imaginea articolului Stavarache: Berca şi Banu cochetează cu PDL de mai bine de şase luni

Stavarache: Berca şi Banu cochetează cu PDL de mai bine de şase luni (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

"De mai bine de şase luni cei doi cochetează cu PDL. Din punct de vedere politic, senatorul Gabriel Berca a obţinut tot ce putea. A fost prefect, secretar general al Guvernului şi senator. Personal, m-am zbătut pentru acest lucru. Vreau să-i spun domnului Berca că politica nu înseamnă să fii numai la conducere, ci şi în opoziţie. Cred că senatorul Gabriel Berca a plecat doar pentru funcţie", a declarat liderul PNL Bacău, Romeo Stavarache.

În urma celor două demisii, PNL Bacău a mai rămas cu doi parlamentari: deputaţii Tudor Chiuariu şi Ionel Palăr.

Senatorul PNL Gabriel Berca şi deputatul PNL Mihai Banu au demisionat, marţi dimineaţă, din PNL şi şi-au anunţat înscrierea în PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici