Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru postul de viceprimar al Capitalei

  • Cătălin Deaconescu, consilier general al PNL, a anunţat că Stelian Bujduveanu va fi propunerea partidului pentru funcţia de viceprimar al Primăriei Capitalei.
  • El spune că Bujduveanu va face o echipă bună cu Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu.
625 afișări
Imaginea articolului Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru postul de viceprimar al Capitalei

Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru postul de viceprimar al Capitalei

Cătălin Deaconescu, consilier general al PNL, a anunţat că Stelian Bujduveanu va fi propunerea partidului pentru funcţia de viceprimar al Primăriei Capitalei.

„Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidaţii liberali pentru poziţia de viceprimar general. Astăzi Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcţie. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu şi îi urez succes în mandatul următor”, scrie pe Facebook Cătălin Deaconescu.

El spune că Bujduveanu va face o echipă bună cu Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu.

„În ceea ce mă priveşte voi rămâne liberal şi mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea. Mulţumesc celor care m-au încurajat şi susţinut în acest demers, din interiorul PNL dar şi celor din societatea civilă. Continuam împreună”, conchide Deaconescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici