Stolojan: Am vrut să fiu profesor de sport, întâmplarea a făcut să devin economist

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, sâmbătă, că şi-a dorit să fie profesor de sport, pentru că sora sa mai mare a avut această profesie, dar că întâmplarea a făcut să devină economist.

95 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Am vrut să fiu profesor de sport, întâmplarea a făcut să devin economist

Stolojan: Am vrut să fiu profesor de sport, întâmplarea a făcut să devin economist (Imagine: Mediafax Foto)

Stolojan, a spus, la Izvorani, că, atunci când era elev, şi-a dorit să devină profesor de educaţie fizică, pentru că sora sa mai mare a avut această profesie.

"Întâmplarea a făcut să devin economist", a mărturisit Stolojan, care a recunoscut că a crescut "în umbra surorii sale", care i-a insuflat pasiunea pentru sport.

Liderul democrat-liberal a completat că, în liceu şi-a dorit să facă parte din echipa de sport şi a conştientizat că este important ca elevii să facă mişcare.

Candidatul PDL a susţinut că şcolile, liceele şi universităţile trebuie să îşi refacă terenurile sportive, iar tinerii trebuie să fac mişcare, pentru că „avem o populaţie care creşte în greutate, în kilograme, avem tineri care cresc în greutate”.

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a făcut aceste declaraţii la la Izvorani, în judeţul Ilfov, la lansarea Programului de guvernare pe domeniul Tineret şi Sport.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici