Stolojan are site nou de campanie: "Premier 100%"

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan şi-a schimbat pagina de internet, dedicată iniţial campaniei pentru europarlamentare, transformând-o în site de campanie pentru parlamentare, în calitatea sa de candidat de prim-ministru al PDL, prima rubrică din site intitulându-se "Premier 100%".

21 afișări
Imaginea articolului Stolojan are site nou de campanie: "Premier 100%"

Stolojan are site nou de campanie: "Premier 100%"

Noua pagină de internet a lui Theodor Stolojan, ca şi candidat al PDL pentru funcţia de prim-ministru, are ca mesaj de deschidere "Stolojan prim-ministru. România pe mâini bune", prima rubrică a site-ului intitulându-se: "Premier 100%".

"Theodor Stolojan este candidatul PDL pentru funcţia de prim-ministru al României. Spre deosebire de alte partide, Partidul Democrat Liberal nu vine cu un politician de profesie, ci un profesionist care s-a implicat şi în politică pentru a sluji mai bine România", se arată în mesajul prin care se explică alegerea acestuia pentru postul de premier.

Caracterizarea lui Stolojan continuă cu trei calităţi definitorii: "100% competent, 100% dedicat şi 100% cinstit".

"Theodor Stolojan este cea mai bună soluţie pentru România, mai ales în actualul context economic internaţional, în care este nevoie la cârma Guvernului de o minte limpede şi de o mână fermă. Îl recomandă seriozitatea, tenacitatea şi competenţa de care a dat dovadă încă din perioada 1991-1992, când a asigurat primul guvern stabil al României aflate în plină tranziţie. Cei şase ani în care a lucrat la Banca Mondială, cei doi ani în care a fost consilier prezidenţial pe probleme economice şi experienţa de un an ca europarlamentar constituie recomăndari în plus", se arată în caracterizarea competenţei profesionale a acestuia.

Stolojan "este singurul decis să se dedice în totalitate funcţiei de premier. Nu îl interesează privilegiile în anonimatul confortabil al Parlamentului, ci munca, răspunderea asumată direct, ca prim-ministru al ţării", se precizează la capitolul "100% dedicat".

În privinţa cinstei, în mesaj se menţionează că "Theodor Stolojan nu candidează la Parlament, pentru că nu are nevoie de umbrela imunităţii parlamentare. El nu are nevoie de protecţie în faţa legii: conştiinţa şi acţiunile lui sunt fără reproş".

Pagina de internet mai cuprinde rubricile: "Votul uninominal", "Oferta PDL", "Ei cu Ei, Noi cu Voi", şi "Media", precum şi un "Jurnal de Campanie".

Prima lansare a site-ului www.theodorstolojan.ro a avut loc la alegerile pentru Parlamentul European din 2007, când Stolojan, pe atunci preşedinte al Partidului Liberal Democrat, a candidat primul pe lista partidului pentru europarlamentare, câştigând 3 mandate de eurodeputat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici