Stolojan despre filmul cu Băsescu: Aş fi bucuros ca o expertiză să restabilească adevărul

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a declarat, vineri, că ar fi bucuros ca o expertiză să restabilească adevărul în privinţa filmului în care Traian Băsescu pare că loveşte un copil, arătând că singurul punct de vedere credibil este ce al fostului cascador Sobi Cseh.

35 afișări
Imaginea articolului Stolojan despre filmul cu Băsescu: Aş fi bucuros ca o expertiză să restabilească adevărul

Stolojan despre filmul cu Băsescu: Aş fi bucuros ca o expertiză să restabilească adevărul (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Nu am fost la acea acţiune, dar vă spun părerea mea personală şi aş fi foarte bucuros ca o expertiză să restabilească adevărul. După părerea mea, este o intoxicare incredibillă făcută de aceşti domni, care doresc reîntoarcerea României în mâinile celor care au stăpânit-o în perioada 2001-2004, cu consecinţele de rigoare pentru mass-media românească", a spus Stolojan.

El a precizat că punctul de vedere exprimat de fostul cascador Sobi Cseh - care a susţinut că filmul este trucat - este "singurul credibil" din punctul său de vedere, fiind vorba despre un profesionist.

"Dintre toţi cei care vorbesc astăzi şi susţin varianta realităţii acelei înregistrări, singurul om credibil în etapa asta, în care nu avem expertiza făcută, este acel domn care a fost cascador de meserie şi care a spus foarte limpede că din punctul său de vedere este o făcătură. Eu cred în dânsul, pentru că are mai multă experienţă decât orice comentator şi analist de doi bani care îşi dau cu părerea acum la televiziuni, în lipsa unei expertize", a precizat Theodor Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că preşedintele Traian Băsescu a dat o declaraţie joi seară şi îl cunoaşte bine şi are încredere în ceea ce a spus el.

"Sunt sigur că, după câte ştiu, preşedintele Băsescu a promis că va mai reveni", a mai spus Stolojan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici