Stolojan despre moţiune: Cea mai ridicolă acţiune a PSD în acest ciclu electoral

Preşedintele PLD, Thedor Stolojan, a declarat, marţi, că moţiunea de cenzură anunţată de PSD reprezintă "cea mai ridicolă acţiune a acestui partid în acest ciclu electoral" şi a apreciat că ea nu va avea efect, existând semnale că nu va fi votată nici de parlamentarii social-democraţi.

1 afișare
Imaginea articolului Stolojan despre moţiune: Cea mai ridicolă acţiune a PSD în acest ciclu electoral

Stolojan despre moţiune: Cea mai ridicolă acţiune a PSD în acest ciclu electoral

"Este cea mai ridicolă acţiune a acestui partid în acest ciclu electoral şi, din păcate, nu îi va ajuta cu nimic pe social-democraţi să îşi revină din scăderea de credibilitate pe care o au în ultimii doi ani de zile", a declarat Theodor Stolojan, referitor la intenţia PSD de a depune, în perioada următoare, o moţiune de cenzură la adresa Cabinetului Tăriceanu.

În opinia liderului PLD, "moţiunea de cenzură s-a transformat într-o loţiune de cenzură, folosită de PSD pentru machiaje". El şi-a exprimat convingerea că această moţiune "nu va avea niciun efect".

"Nu credem că această moţiune va avea vreun efect dacă va fi introdusă, existând semne de întrebare cu privire la membri PSD, la parlamentari, dacă aceştia o vor vota, în cazul în care va fi introdusă", a precizat Theodor Stolojan.

El a precizat că PLD va vota în favoarea moţiunii de cenzură, "deoarece acest Guvern nu merită să mai stea nici o zi în funcţiune, fiind o pierdere de timp şi de resurse pentru România".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici