Stolojan: Exact domnul Duda lipsea din peisajul politic românesc ca să fie tacâmul complet

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, comentând anunţul privind candidatura Principelui Radu la Preşedinţie, că "numai acesta lipsea din peisajul politic românesc pentru ca tacâmul să fie complet".

26 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Exact domnul Duda lipsea din peisajul politic românesc ca să fie tacâmul complet

Stolojan: Exact domnul Duda lipsea din peisajul politic românesc ca să fie tacâmul complet

"Numai domnul Duda lipsea din peisajul politic românesc ca să fie, cum se spune, tacâmul complet", a spus Stolojan despre intrarea principelui în cursa pentru Cotroceni.

"Exact domnul Duda mai lipsea ca să fie masa bogată şi frumoasă", a mai precizat Stolojan.

Principele Radu îşi va anunţa, joi seară, candidatura la preşedinţia României într-un discurs pe care îl va rosti la Palatul Elisabeta. Casa Regală a informat într-un comunicat remis MEDIAFAX, că Principele Radu îşi va anunţa candidatura în cadrul unei ceremonii care va începe la ora 19.00, la Palatul Elisabeta. Anunţul va fi făcut în prezenţa Principesei Margareta şi a celor care vor să susţină candidatura, informează sursa citată, potrivit căreia Principele Radu va adresa o alocuţiune în care va prezenta motivele şi contextul angajării sale în cursa electorală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici